Camera Streaming

Streaming, Assessorament Professional

Servei d’Assessorament Personalitzat sobre instal·lacions i operació de Streaming i Transmissions Audiovisuals en Directe per Internet.

Estudi streaming
Producció streaming

Equip de realització multi-càmera, Muntatge i realització audiovisual, Integració d’efectes visuals, imatges, cortinetes…, Enregistrament complet VoD.

Producció tècnica

Equip de so i il·luminació, Muntatge i instal·lació, Personal professional qualificat, Localització de recintes o sales.

Live Streaming

Cobertura d'Esdeveniments

Cobertura d’esdeveniments amb el nostre equip professional d’excel·lència, i la tecnologia més alta en càmeres, il·luminació i equipament de vídeo. Edició online de l’esdeveniment amb material preproduït (videos i presentacions).

Edició

Generació de continguts addicionals basats en la transmissió, com ara resums, clips per a les xarxes socials o reels publicitaris. Incloent títols, efectes de transició i musicalització

Disseny Web

Desenvolupament de llocs interactius adaptats a la seva imatge de marca, per acompanyar i donar un marc a la transmissió.

Serveis integrals

Website Streaming

Desenvolupament de llocs interactius adaptats a la seva imatge de marca, per acompanyar i donar un marc a la transmissió.

Contacta’ns

Copyright © 2023 ZigZag new media

Image by Freepik