Camera Streaming

Streaming, Assessorament Professional

Servei d’assessorament personalitzat en la producció, muntatge i realització de Streaming en directe per internet.

Estudi streaming
Producció streaming

Equip de realització multi-càmera, integració de grafisme, muntatge i realització audiovisual.

Equip de so i il·luminació, Muntatge i instal·lació, Personal professional qualificat, Localització de recintes o sales.

Live Streaming

ASSESORAMENT TÈCNIC I ARTÍSTIC

El nostre servei principal i mès transversal és el d’assesorament. EXPLICA’NS el teu projecte i t’ajudarem a dur-lo a terme. Estarem al teu costat des del principi fins el día del directe. Ajudar-te a escollir el format, el lloc, el mitjans tècnics mès adients al que tu havies pensat.

PODCASTS

Si hi ha un format que actualment ho està petan és el Podcast. L’àudio es el fil conductor d’aquesta versió radiofónica sense restriccions formals que des de els seus origens a l’internet mes allunyat dels gustos de consum del gran públic. Ara el Podcast és dels productes online mes escoltats tant en la seva versió tradicional amb nomès audio a les versions mes multiplataforma on es pot escoltar, veure online o presencial en un teatre.

Nosaltres ho tenim tot per ajudar-te a fer el teu propi podcast i que l’únic que hagis de fer és el contingut i sentar-te davant el microfon a parlar.

CONCERTS DE MÚSICA

Si ets músic o teniu un grup de música i voleu fer per concerts per internet tant des de casa vostra o des de el bolo de la vostra vida nosaltres us ajudarem a que la experiencia visual i auditiva segui genial pel vostre públic. També podeu fer aquests concerts amb taquilla virtual i realment tenir un rendiment als vostres concerts.

CONFERENCIES I PONÈNCIES

Si ets una empresa, o una entitat i vols fer les tevés presentacions, conferencies, tallers o formacions de forma online nosaltres t’ajudarem a trovar l’opció mes adient a la teva situació.

ESPECTACLES D’ARTS ESCÈNIQUES

Serveis integrals

Website Streaming

Desenvolupament de web adaptada a la teva imatge de marca, per acompanyar i donar un marc a la transmissió, en públic o privat.

Contacta’ns

Telèfon

+34 683 476 844
Carles Pedra
Copyright © 2024 ZigZag new media

Image by Freepik