Política de privacitat

Qui som

En ZigZag NEW MEDIA, S.C.P. (en endavant, ZigZag), informa els interessats que les seves dades seran utilitzades d’acord amb les limitacions, drets i obligacions establertes pel Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, pel que fa a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a què es refereix el Reglament general de protecció de dades (en el succesiu RGPD), i a complir amb les disposicions de l’establert en l’article 13 del RGPD s’informa de

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

ZIGZAG NEW MEDIA, S.C.P.

Avd. Pinyana, 66

25180 ALCARRÀS

Tel 615618548

info@zigzagnewmedia.com

 

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES

Les dades facilitades pels interessats s’utilitzaran per a les finalitats legítimes previstes per ZIGZAG, i que s’especifiquen en el següent:

  1. Contactar amb l’interessat per atendre les seves peticions, sol·licituds o consultes.
  2. Gestió de l’administració comptable, facturació i cobrament dels serveis contractats.
  3. Gestió de la informació facilitada per l’interessat per oferir-li productes i serveis de forma personalitzada.
  4. Posar-se en contacte i oferir a la informació interessada del caràcter comercial i publicitari sobre les ofertes, serveis que li puguin interessar.

 

LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES DADES

La base legal per al tractament de les dades dels interessats de les finalitats 1 a 4 és l’execució de la relació contractual corresponent.

La comunicació d’ofertes i serveis als clients de ZIGZAG es basa en la satisfacció del Interès legítim Negoci consistent en poder oferir als nostres clients la contractació d’altres productes amb l’objectiu de fidelitzar-lo. L’interès legítim previst en el RGPD permet el tractament de les dades personals amb aquesta finalitat.

Com a base de legitimació per a l’enviament de comunicacions comercials a partícips no clients és el consentiment obtingut d’una manera expressa i inequívoca.

En qualsevol cas, vostè té dret a oposar-se al tractament de les seves dades, d’acord amb el que es descriu en aquesta política.

 

DESTINATARIS I COMUNICACIÓ DE LES DADES

Les dades dels grups d’interès no seran cedides a terceres persones.

Si escau, les dades podran ser comunicades únicament a les administracions públiques i en els casos previstos per les lleis aplicables.

Moltes eines que utilitzem per gestionar les teves dades són contractades per tercers.

 

NAVEGACIÓ

La navegació a través de zigzagnewmedia.com pot recopilar dades no identificables, que poden incloure adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no es poden utilitzar per Identifiqui l’usuari. Les dades no identificatives també estan relacionades amb els vostres hàbits de navegació mitjançant serveis de tercers. Aquest lloc web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

  • Google Analytics
  • Facebook inside

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, gestionar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc, i recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

 

Youtube: El nostre lloc web utilitza connectors de YouTube, que és operat per Google. L’operador de les pàgines és YouTube LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, EUA. Si visita una de les nostres pàgines amb un connector de YouTube, s’estableix una connexió amb els servidors de YouTube. Aquí s’informa al servidor de YouTube sobre quina de les nostres pàgines visitades. Si has iniciat la sessió al teu compte de YouTube, YouTube et permet associar el teu comportament de navegació directament amb el teu perfil personal. Pots evitar-ho desconnectant el teu compte de YouTube. YouTube s’utilitza per ajudar a fer atractiva la nostra pàgina web. Es tracta d’un interès justificat d’acord amb l’article 6 (1) (f) DSGVO. Podeu trobar més informació sobre el tractament de dades d’usuari a la declaració de protecció de dades de YouTube a https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

 

Vimeo: El nostre lloc web utilitza les característiques proporcionades pel portal de vídeo Vimeo. Aquest servei és proporcionat per Vimeo Inc., 555 West 18th Street, Nova York, Nova York 10011, EUA. Si vostè visita una de les nostres pàgines amb un plug-in Vimeo, s’estableix una connexió amb els servidors Vimeo. Aquí s’informa el servidor Vimeo sobre quina de les nostres pàgines ha visitat. A més, Vimeo rebrà la seva adreça IP. Això també s’aplica si vostè no està connectat a Vimeo quan visiti el nostre add-in o no tenen un compte de Vimeo. La informació es transmet a un servidor Vimeo als EUA, on s’emmagatzema. Si vostè està connectat al seu compte Vimeo, Vimeo li permet associar el seu comportament de navegació directament amb el seu perfil personal. Podeu evitar-ho desconnectant el vostre compte de Vimeo. Per obtenir més informació sobre com gestionar les dades dels usuaris, vegeu la política de privacitat Vimeo a https://vimeo.com/privacy.

 

Google Web Fonts: Per a una representació uniforme de les fonts, aquesta pàgina utilitza fonts web proporcionades per Google. Quan obriu una pàgina, el navegador carrega els tipus de lletra web necessaris a la memòria cau del navegador per mostrar correctament els textos i els tipus de lletra. A aquest efecte, el seu navegador ha d’establir una connexió directa amb els servidors de Google. Així Google s’adona que el nostre lloc web s’accedia a través de la seva adreça d’IP. L’ús de fonts de Google web es realitza amb l’interès d’una presentació uniforme i atractiva del nostre connector. Es tracta d’un interès justificat d’acord amb l’article 6 (1) (f) DSGVO. Si el vostre navegador no suporta fonts web, el vostre ordinador utilitza una font estàndard. Més informació sobre la gestió de les dades de l’usuari es pot trobar a Https://developers.google.com/fonts/faq i la política de privacitat de Google en https://www.google.com/policies/Privacy/.

 

DURADA DEL TRACTAMENT DE LES DADES

Les dades per a la gestió de la relació amb els clients, facturació, cobraments, etc. es conservaran durant tot el temps en què el contracte estigui en vigor. Una vegada finalitzada la relació contractual, les dades s’han de conservar durant el temps exigit per la llei aplicable i fins que prescrigui les eventuals responsabilitats derivades del contracte.

Les dades per a la presentació de comunicacions comercials, l’elaboració de perfils comercials i de serveis, es conservaran indefinidament fins que, si escau, es manifesti la voluntat d’abolir.

 

DRETS DELS INTERESSATS

ZIGZAG garantiza a los interesados el ejercicio de los siguientes derechos:

Accés i rectificació: dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant amb dades personals i accedir a les seves dades personals, així com per a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.

Supressió: sol·licitar la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.

Limitació de tractament: els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades o portabilitat, en aquest cas només els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

Oposició: els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades en determinades situacions previstes en el RGPD. En aquests casos deixarem de tractar les dades o, si fos necessari, deixar de fer-ho per a aquesta finalitat particular, excepte per motius legítims o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Portabilitat: pot sol·licitar la descàrrega de les seves dades personals per a la seva portabilitat, així com per transmetre-ho a una altra entitat.

 

Com exercitar els drets: els drets descrits poden exercitar-se en forma de ZIGZAG mitjançant el correu electrònic que consisteix en l’apartat “responsable del tractament” d’aquesta política de privacitat i en el qual se li comunicarà adequadament per al seu exercici.

Tutela de drets: davant qualsevol vulneració dels seus drets, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en el seu exercici, pot presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de protecció de dades (www.agpd.es) o una altra autoritat de control Competent. També podeu obtenir més informació sobre els drets que esteu assistint a aquestes organitzacions.

 

EL BLOG

Quines dades personals recollim i per què les recollim

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades mostrades en el formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’usuari-agent del navegador per ajudar a detectar correu brossa.

Es pot proporcionar una cadena anònima creada a partir de la vostra adreça electrònica (també anomenada hash) al servei Gravatar per veure si l’esteu utilitzant. La política de privacitat del servei de Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del teu comentari, la imatge del teu perfil és visible per al públic en el context del teu comentari.

 

Mitjans

Si carregueu imatges al web hauríeu d’evitar pujar imatges amb dades d’ubicació (GPS EXIF) incloses. Els visitants de la web poden descarregar i extreure les dades d’ubicació de les imatges a la web.

 

Formularis de contacte

Galetes

Si deixa un comentari al nostre lloc pot optar per guardar el seu nom, adreça de correu electrònic i web en les galetes. Això és per a la seva conveniència, així no ha d’omplir les seves dades una altra vegada quan deixa un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si tens un compte i et connectes a aquest lloc, instal·larem una cookie temporal per determinar si el teu navegador accepta cookies. Aquesta galeta no conté dades personals i se suprimeix quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu la sessió, també instal·larem diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies i les galetes de pantalla-opció duren un any. Si selecciones “remember me”, el teu login durarà dues setmanes. Si abandoneu el compte, se suprimiran les galetes d’inici de sessió.

Si editeu o publiqueu un article, es desarà una galeta addicional al navegador. Aquesta cookie no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’element que acabem d’editar. Caduca al cap d’ 1 dia.

 

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els elements d’aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres llocs web es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l’altre lloc web.

Aquestes web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar un seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció amb aquest contingut incrustat, inclòs el seguiment de la seva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte i estàs connectat a aquesta web.

 

Quant de temps conservem les teves dades

Si deixes un comentari, el comentari i les seves metadades es conserven indefinidament. Això és per tal que puguem reconèixer i aprovar els comentaris consecutius automàticament en lloc de mantenir-los en una cua de moderació.

Dels usuaris que es registren a la nostra web (si n’hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen en el seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o eliminar la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors del web també poden veure i editar aquesta informació.

 

Quins drets tens sobre les dades

Si tens un compte o has deixat comentaris en aquesta web, pots demanar rebre un arxiu d’exportació de les dades personals que tenim sobre tu, incloent qualsevol dada que ens hagis proporcionat. També pots demanar que eliminem qualsevol dada personal que tinguem sobre tu. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

 

On vam enviar les teves dades

Els comentaris dels visitants pot ser que els revisi un servei de detecció automàtica de spam.

A punt per començar un projecte?

Confiï en la nostra experiència